Appareils et accessoires
Bhuna gosht
Prép. 15min
Total 1h 20min
4 portions
Ingrédients
-
brown onions (approx. 180 g), cut into quarters1 - 2
-
fresh coriander leaves, stalks and roots (approx. 20 g), cut into thirds, plus extra to serve (see Tips)1 bunch
-
vegetable oil30 g
-
black mustard seeds1 tsp
-
cardamom pods (green), crushed5
-
cinnamon quill1
-
dried bay leaves2
-
boneless lamb shoulder cut into cubes (4 cm) (see Tips)800 g
-
tomato paste2 tbsp
-
Kashmiri chilli powder½ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
garam masala (see Tips)1 ½ tsp
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
garlic paste (see Tips)10 g
-
ginger paste (see Tips)20 g
-
natural yoghurt to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
677.8 mg
Protides
35.1 g
Calories
2849.8 kJ /
678.5 kcal
Lipides
57.6 g
Fibre
3.7 g
Graisses saturées
21 g
Glucides
6.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Flavours of India
98 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Sri Lankan red beef curry
1h 40min
Lamb saag
1h 30min
Lamb korma
4h
Madras curry powder
15min
Pork vindaloo
2h 20min
Chicken korma
45min
Chicken tikka masala
1h 10min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1h 40min
Beef madras
1h 30min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Rogan josh
1h 35min
Goan prawn curry
25min