Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 stroužky česneku
- 8 snítek čerstvé máty, jen listy
- 300 gramů jehněčího masa, na kousky
- 2 čajové lžičky oregana, sušeného
- 80 gramů feta sýru, na kousky (1 cm)
- 1 - 2 špetky mořské soli, podle chuti
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého, podle chuti
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 1391 kJ / 331 kcal
- Protides
- 40.4 g
- Glucides
- 0.8 g
- Lipides
- 18 g
- Fibre
- 2 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Rybí rolky s houbovou náplní
Pas d’évaluation
Ravioli wonton s kozím sýrem a pestem
40 Min
Bob čorba
13hod. 15min
Jehněčí kuličky s bramborovo - pampeliškovým salátem a kerblíkovou omáčkou
1u. 45min
Krevetový vývar v thajském stylu a pikantní jablka
1 Std. 15 Min
Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami
Pas d’évaluation
Rybí šňůrky s teplou vinaigrette
50 min.
Terinky z rybího filé se zakysanou smetanou
40 Min
Žampiony v octu
Pas d’évaluation
Jehněčí s cizrnou
1u. 5min
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1u. 5min
Gravlax z lososa s pohankovými bliny
48sa