Salted Caramel Chocolate Tartlets
TM6 TM5

Salted Caramel Chocolate Tartlets

4.5 (34 évaluations )

Ingrédients

Pastry

  • 170 g plain flour, plus extra for dusting
  • 30 g cocoa powder
  • 100 g unsalted butter, diced (1 cm) then frozen for 30 minutes
  • 50 g icing sugar
  • 1 large egg

Salted Caramel

  • 80 g light brown sugar
  • 60 g unsalted butter, diced
  • 70 g double cream
  • ¾ tsp fine sea salt

Chocolate Layer

  • 150 g dark chocolate, small pieces or callets
  • 240 g double cream
  • 15 g unsalted butter

Infos nut.
par 1 piece
Calories
2028 kJ / 485 kcal
Protides
4.9 g
Glucides
33.2 g
Lipides
36.9 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives