Appareils et accessoires
Apple Rose Tart
Prép. 40min
Total 1h 40min
10 slices
Ingrédients
Pastry
-
unsalted butter cold, diced170 g
-
plain flour220 g
-
fine sea salt1 pinch
-
egg yolk from medium egg1
-
water cold45 g
Filling
-
lemon thin peelings of half and juice for glaze (approx. 25 g)1
-
granulated sugar80 g
-
cooking apples (e.g. Bramley), peeled, cored, quartered600 g
Apple Rose
-
red apples cored, halved, thinly sliced (1 mm) (approx. 520 g)4
-
lemon juice (approx. half a lemon)15 g
-
granulated sugar20 g
-
water300 g
Glaze
-
apricot jam60 g
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
23 mg
Protides
3.1 g
Calories
1382 kJ /
330.3 kcal
Lipides
14.7 g
Fibre
3.9 g
Graisses saturées
8.9 g
Glucides
49.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sweet
80 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Frangipane Cake
1 Std. 45 Min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1 Std. 15 Min
Apple and Blackcurrant Pie
2 Std.
Crème Pâtissière
15 Min
Tortillas
1 Std. 30 Min
Lemon and White Chocolate Cream Tart
2 Std. 45 Min
Fondant Icing
35 Min
Amaretti Crème Brulée
4 Std. 30 Min
Peach and Lavender Tartlets
40 Min
Chocolate Peach Trifle
1 Std. 20 Min
Crème Pâtissière
15 Min
Gluten-free Raspberry Cream Roulade
25 Std. 40 Min