Mexican Chicken Soup

Mexican Chicken Soup

4.4 11 évaluations
Prép. 25min
Total 40min
6 portions

Ingrédients

  • garlic cloves
    4
  • fresh oregano leaves only
    3 sprigs
  • fresh coriander
    4 sprigs
  • long red chilli deseeded if preferred
    1
  • onion (approx. 150 g), halved
    1
  • ground cumin
    1 tsp
  • olive oil
    1 Tbsp
  • limes halved
    2
  • chicken thighs, boneless and skinless cut in pieces (2 cm)
    350 g
  • water
    750 g
  • chicken stock paste (see Tips)
    2 Tbsp
  • fresh sweetcorn kernels
    250 g
  • tinned kidney beans rinsed and drained (weight is pre-draining)
    400 g
  • tomatoes finely diced
    190 g
  • spring onions trimmed and sliced
    2
  • red peppers deseeded and diced
    140 g
  • avocado flesh only, sliced
    240 g
  • cabbage shredded
    180 g
  • corn chips to serve
  • sour cream to serve
  • pickled jalapeño chillies to serve
  • fresh coriander leaves only
    1 sprig

Infos nut. par 1 portion

Calories 671 kcal / 2818 kJ
Protides 22 g
Lipides 43 g
Glucides 43 g
Fibre 13 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...