Appareils et accessoires
Hake and Prawn Burger
Prép. 15min
Total 15min
4 portions
Ingrédients
-
onions cut in pieces50 g
-
bread torn in pieces50 g
-
garlic clove1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 - 3 sprigs
-
milk40 g
-
hake fillets in pieces400 g
-
raw prawns, peeled100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil for frying
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
22.5 g
Calories
536 kJ /
128 kcal
Lipides
1 g
Glucides
7.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
WHITE FISH
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 dk
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 dk
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 dk
Prawn and Miso Noodle Soup
20 dk
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 dk
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 dk
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 dk
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 dk
Pork with Spinach Lentils
20 dk
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 dk
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yoghurt
40 dk
Prawn and Chorizo Paella
45 dk