Cauliflower "Couscous" Salad
TM6 TM5

Cauliflower "Couscous" Salad

4.3 (30 évaluations )

Ingrédients

  • 12 pitted dates
  • 1 bunch spring onions
  • 200 g yellow pepper, cut in pieces
  • 200 g red pepper, cut in pieces
  • 80 g red onions, quartered
  • 7 sprigs fresh mint, leaves only
  • 800 g cauliflower florets
  • 60 g olive oil
  • 50 g white wine vinegar
  • 1 tsp grated lemon zest
  • ¼ tsp ground cinnamon
  • ½ tsp dried chilli flakes
  • 1 tsp fine sea salt

Infos nut.
par 1 portion
Calories
921.4 kJ / 220.2 kcal
Protides
3.8 g
Glucides
38 g
Lipides
8.1 g
Graisses saturées
1.2 g
Fibre
6.5 g
Sodium
273 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives