Appareils et accessoires
Steamed Lamb with Vegetables
Prép. 30min
Total 1h 30min
6 portions
Ingrédients
-
lemon finely grated zest only1
-
garlic cloves3
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste4 pinches
-
olive oil20 g
-
leg of lamb, boneless900 g
-
fresh green beans trimmed200 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (4 cm)400 g
-
turnips quartered100 g
-
carrots sliced (5 mm)200 g
-
water1000 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
31.2 g
Calories
1698 kJ /
406 kcal
Lipides
24 g
Glucides
16.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everything Easter
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Beer Battered Cod Bites
1h 10min
Greek Style Pork Stew
30min
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM5)
Pas d’évaluation
Southern-Style Fried Chicken & Sweetcorn
55min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45min
Meat Stock Paste
45min
Boiled Eggs
20min
Mashed Potatoes
45min
All-In-One 'Roast' Beef
1h 30min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Chicken Cacciatore
50min
Chicken with Peppers and Rice
1h