
Appareils et accessoires
Steamed Lamb with Vegetables
Prép. 30min
Total 1h 30min
6 portions
Ingrédients
-
lemon finely grated zest only1
-
garlic cloves3
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste4 pinches
-
olive oil20 g
-
leg of lamb, boneless900 g
-
fresh green beans trimmed200 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (4 cm)400 g
-
turnips quartered100 g
-
carrots sliced (5 mm)200 g
-
water1000 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
406 kcal /
1698 kJ
Protides
31.2 g
Lipides
24 g
Glucides
16.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Everything Easter
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande