Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Dressing
- 60 g tahini
- 2 garlic cloves
- 2 tbsp lemon juice
- 3 sprigs fresh mint, leaves only
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 tsp honey (optional)
- ¼ tsp salt
- 100 g extra virgin olive oil
Bowl
- 400 g cauliflower, cut into small florets
- 500 g water
- 2 - 3 carrots (approx. 130 g), cut into thin noodles (see Tips)
- 1 bunch asparagus, ends trimmed
- 1 - 2 tsp ghee, for frying (optional)
- 8 slices haloumi (optional)
- 4 - 8 eggs, shells thoroughly washed
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, cut into pieces
- 2 sprigs fresh mint, cut into pieces
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 3 tbsp sesame seeds (see Tips)
- 1 - 2 avocados, flesh only, cut into thin slices
- sauerkraut (or other fermented veggies, such as the Fermented beetroot and apple salsa)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3925.8 kJ / 934.5 kcal
- Protides
- 38.3 g
- Glucides
- 13.6 g
- Lipides
- 78.7 g
- Graisses saturées
- 17.8 g
- Fibre
- 15.6 g
- Sodium
- 2408.5 mg
Recettes alternatives
Gluten and grain free bread rolls
1 Std. 20 Min
Buckwheat and almond slider buns
1h 15min
Sesame and chia seed loaf
2sa 20 dk
Irish coffee
15min
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1h 30min
Strawberry almond gelato
12h 20min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1h 40 min
Energy shot
5 min
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Mango muesli
5 min
Buckwheat bread
2h 5min