Appareils et accessoires
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
Prép. 10min
Total 35min
6 portions
Ingrédients
-
eggs6
-
water800 g
-
salt½ tsp
-
instant dashi powder (see variation)½ tsp
-
soy sauce2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
pork mince (optionnel) broken in pieces100 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced, or any small mushrooms, sliced30 g
-
6 crab sticks, cut in piecesmedium raw prawns, peeled6
-
frozen peas (25 g)30
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
12 g
Calories
576 kJ /
138 kcal
Lipides
9 g
Fibre
0.2 g
Glucides
2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Great Taste On Every Level
72 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Steamed Tapioca Kuih
50min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Chawanmushi
1h 15min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35min
Summer seafood soup
45min
Egg Tarts
50min
Tomato-egg soup
20min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min