Appareils et accessoires
Dim Sum 'Shao Mai'
Prép. 1h 25min
Total 2h
40 pieces
Ingrédients
-
carrot10 g
Shao Mai Dough
-
water50 g
-
plain flour180 g
-
egg1
Filling
-
pork belly, boned, skinless cut in pieces (3 cm)300 g
-
fresh mushrooms (e.g. shiitake, button, chanterelle)15 - 20 g
-
fresh root ginger (optionnel) peeled, cut in round slices (2 mm)5 - 10 g
-
raw prawns, peeled fresh or frozen270 g
-
sugar1 Tbsp
-
light sesame oil2 Tbsp
-
salt1 tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
cornflour1 tsp
-
vegetable oil for greasing
-
plain flour for dusting
-
water500 g
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 piece
Protides
3 g
Calories
240 kJ /
57 kcal
Lipides
3 g
Fibre
0.2 g
Glucides
4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Great Taste On Every Level
72 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Soy Milk and Steamed Buns
1h 30min
Prawn Dumplings
1h 15min
Wonton Soup
1h
Dim sum 'Shao mai'
2h
Mock Fin Soup
35min
Thai Prawn Patties
1h 20min
Bulgur and Salmon Rolls
1h 20min
Steamed Pork Belly in Lotus Leaf
1h 30min
Rice Cake with Sweet Azuki Bean Paste
8h 30min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Green Curry Chicken
55min