Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
-
200
g rode uien, gehalveerd
ou 200 g uien, gehalveerd - 20 g teentjes knoflook
- 1 verse rode chilipeper, zaadlijsten verwijderd, pas aan naar smaak
- 10 g olijfolie
-
750
g tomaten, in stukken
ou 750 g tomaten uit blik - 200 g paprikamengeling (bv. rood en groen), in dunne reepjes (ong. 2 cm lang)
- 1 - 1 ½ tl zout
- 150 g zoete maïskorrel, uit blik, uitgelekt
- 500 g kidneybonen, uit blik, uitgelekt (ong. 800 g voor het uitlekken)
-
6
soja- en champignonworst, vegetarisch (450-600 g)
ou 6 vegetarische worst of naar keuze -
3 - 4
takjes verse koriander, enkel de blaadjes
ou 3 - 4 takjes verse bladpeterselie, enkel de blaadjes
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1745 kJ / 418 kcal
- Protides
- 24 g
- Glucides
- 27 g
- Lipides
- 21 g
- Fibre
- 13.3 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min
Paella met kidneybonen
55min
Chili non Carne
1h
Arabische kip met couscous
45min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Ratatouille
40min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1h
Champignontaart
Pas d’évaluation
Mexicaanse kippensoep
40min
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Kikkererwtensoep met spinazie
40min