Papiote de calcan cu legume, la aburi

Papiote de calcan cu legume, la aburi

4.7 3 évaluations
Prép. 20min
Total 1h 15min
4 porții

Ingrédients

  • ulei de măsline extravirgin
    80 g
  • sare
    ¾ linguriță
  • piper negru măcinat
    ½ linguriță
  • fileuri de calcan (120-200 g fiecare)
    4
    4 fileuri de pește alb, cu sau fără piele, (120-200 g fiecare)
  • lămâi preferabil bio, coaja și zeama
    1 - 2
  • legume mixte (ex. morcovi, dovlecei, țelină tulpină, nap), tăiate bucăți dacă e nevoie
    200 g
  • pătrunjel verde doar frunzele
    6 fire
  • apă
    500 g
  • cartofi curățați, tăiați felii (3 mm)
    400 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 porție

Protides 30 g
Calories 1693 kJ / 404 kcal
Lipides 23 g
Fibre 2.3 g
Glucides 19 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...