Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
-
200
g red onion, cut into halves
ou 200 g brown onion, cut into halves - 20 g garlic cloves
- 1 fresh red chilli, deseeded, if preferred, adjust to taste
- 10 g olive oil
-
750
g tomatoes, cut into pieces
ou 750 g canned whole tomatoes - 200 g mixed capsicum (e.g. red and green), cut into thin strips (approx. 2 cm long)
- 1 - 1 ½ tsp salt
- 150 g canned sweet corn kernels, rinsed and drained
- 500 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 800 g before draining)
-
6
vegetarian soy and mushroom sausages (450-600 g)
ou 6 vegetarian sausages of your choice -
3 - 4
sprigs fresh coriander, leaves only
ou 3 - 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1745 kJ / 418 kcal
- Protides
- 24 g
- Glucides
- 27 g
- Lipides
- 21 g
- Fibre
- 13.3 g
Recettes alternatives
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Honey ginger tofu with greens
2u. 25min
Potato and green pea curry
50 min
Lentil bolognese
30 min
Hearty lentil chilli
50 min
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1u. 50min
Vegetable chilli
50 min
Three-bean shepherd's pie
26h
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Yasai miso ramen
35 min
Caribbean curry
40 min