Versions compatibles
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 5 oz Brazil nuts
- 35 oz water
- 7 oz quinoa
- 10 ½ - 12 oz butternut squash, diced (approx. ½-¾ in. pieces)
- 2 garlic cloves
- 2 lime peels, to make zest, no pith
- ½ tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 1 - 2 oz fresh cilantro leaves, to taste, divided
- 1 oz brown rice vinegar
- ½ oz lime juice
- 6 ½ oz olive oil
- 3 ½ oz radishes, stems removed, halved
- 1 oz shallots, halved (approx. ¼ in.)
- 3 ½ oz Granny Smith apples, stems removed, quartered
- 3 ½ oz jicama, peeled cut into pieces (approx. 1 in.)
- 3 oz scallions, hand sliced on the bias (approx. ¼ in.)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3101.4 kJ / 741.3 kcal
- Protides
- 11.5 g
- Glucides
- 47.6 g
- Lipides
- 58.7 g
- Graisses saturées
- 9.7 g
- Fibre
- 10.9 g
- Sodium
- 258.9 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Basil Pesto
10min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9 Std. 25 Min
Mushroom Risotto
30min
Southwest Quinoa
40min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1h
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 min