Appareils et accessoires
Crab Cakes
Prép. 30min
Total 1h 35min
6 pieces
Ingrédients
-
bread in pieces (¾ in.) (see Variation)5 ½ oz
-
4 scallions, green part only, chopped (1 in.) (approx. 1 oz)shallots peeled and halved1 oz
-
fresh parsley leaves only (approx. 0.2 oz)5 sprigs
-
celery stalk sliced (¼ in.)1 oz
-
red bell pepper in pieces (¼ in.)2 oz
-
mayonnaise2 tbsp
-
jumbo eggs2
-
Dijon mustard1 tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
Old Bay Seasoning®1 tsp
-
salt¼ tsp
-
freshly ground pepper to taste1 pinch
-
jumbo lump crab meat16 - 18 oz
-
oil for frying
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
22 g
Calories
701 kJ /
238 kcal
Lipides
10 g
Fibre
1 g
Glucides
16 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
New York Road Trip
18 Recettes
États-Unis
États-Unis
Taste of Home
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45min
Meatballs with Romesco Sauce
1h 40min
Stuffed Chicken with Peanut Pipián
50min
Zucchini Fritters with Gravlax and Lemon Aioli
1h
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Mushroom Pâté
1h 30min
Caesar Salad
30min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min