Appareils et accessoires
Ijs van amarenakersen
Prép. 10min
Total 8h 10min
4 porties
Ingrédients
-
suiker130 g
-
vanillestokje½
-
eierdooiers4
-
room, min. 30% vet250 g
-
volle yoghurt150 g
-
limoensap10 g
-
150 - 170 g kers, uit blik, uitgelekt (1 pot)amarena kers, op siroop uitgelekt (1 pot)150 - 170 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
6 g
Calories
1967 kJ /
467 kcal
Lipides
28 g
Glucides
48 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Koude lekkernijen
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Pas d’évaluation
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Pas d’évaluation
Vanille-ijs sandwiches
13h 25min
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13h 25min
Pikante kalkoensatés
1h
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1h 15min
Curryketchup
30min
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1h 20min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1h 10min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Pas d’évaluation
Rundvlees Stroganoff
1h
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10min