Appareils et accessoires
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
Prép. 30min
Total 2h 40min
16 porties
Ingrédients
-
bloemige aardappelen geschild, in stukken (3-4 cm)800 g
-
water600 g
-
olijfolie om in te vetten4 el
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gerookte zalm plakjes, in reepjes (± 0,5 cm x 3 cm)100 - 150 g
-
10 g verse dillemicrogreens10 g
-
crème fraîche200 g
-
kaviaar zwart50 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
244.7 mg
Protides
3.2 g
Calories
453.7 kJ /
108.4 kcal
Lipides
6.7 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
2.1 g
Glucides
9.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feestelijk Buffet
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Druiven en cava trifle
Pas d’évaluation
Kreplach
55min
Rugelach met pistache-halva
Pas d’évaluation
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Pas d’évaluation
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Pas d’évaluation
Tiramisu
5h 20min
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1h 45min
Maanzaad-mayonaise
Pas d’évaluation
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Pistache en amandel filo spiraal
Pas d’évaluation
Mediterraanse gebakjes
Pas d’évaluation
Walnoot Brittle
1h 30min