Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta

Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta

4.4 12 évaluations
Prép. 10min
Total 35min
6 portions

Ingrédients

  • fresh mixed herbs leaves and tender stems, e.g. sage, parsley, thyme
    1 oz
  • water
    18 oz
  • Brussels sprouts trimmed, halved
    32 oz
  • shallots quartered
    4 oz
  • pancetta diced (approx. ¼ in.)
    8 oz
    8 oz bacon, diced (approx. ¼ in.)
  • unsalted butter
    1 oz
  • chestnuts, cooked, peeled
    7 oz
  • sweet Marsala wine
    2 oz
  • maple syrup
    1 tbsp
  • salt to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp

Infos nut. par 1 portion

Calories 400 kcal / 1674 kJ
Protides 20 g
Lipides 21 g
Glucides 35 g
Fibre 6 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...