
Appareils et accessoires
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
Prép. 10min
Total 35min
6 portions
Ingrédients
-
fresh mixed herbs leaves and tender stems, e.g. sage, parsley, thyme1 oz
-
water18 oz
-
Brussels sprouts trimmed, halved32 oz
-
shallots quartered4 oz
-
pancetta diced (approx. ¼ in.)8 oz
-
unsalted butter1 oz
-
chestnuts, cooked, peeled7 oz
-
sweet Marsala wine2 oz
-
maple syrup1 tbsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Infos nut. par 1 portion
Calories
400 kcal /
1674 kJ
Protides
20 g
Lipides
21 g
Glucides
35 g
Fibre
6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Holiday Feast
12 Recettes
États-Unis
États-Unis