Appareils et accessoires
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
Prép. 15min
Total 45min
12 stuks
Ingrédients
-
zonnebloemolie om in te vetten
-
middelharde kaas (bv. cheddar, gruyère etc.), in stukken (1,5 cm)60 g
-
wortelen in stukken (2.5 cm)100 g
-
hazelnoten, met schil70 g
-
zonnebloemolie100 g
-
melk180 g
-
eieren2
-
bloem250 g
-
bakpoeder2 theelepels
-
fijn zout1 ½ theelepel
-
gemalen cayennepeper (optionnel)½ theelepel
-
bevroren doperwten ontdooid250 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
7 g
Calories
1039 kJ /
248 kcal
Lipides
15.5 g
Glucides
20.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pauzehapjes
9 Recettes
Benelux
Benelux
Wij vieren onze eigenheid
25 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Soba noodle mee goreng
40 Min
Spek en fontina gerolde pizza
Keine Bewertungen
Aardappelsoep met curry
35 Min
Snelle kaassoufflés
45 Min
Veen- en vlierbessen punch
Keine Bewertungen
Zwart-Wit Muffins
1 Std.
Spaghetti muffins
55 Min
Driedubbele chocoladetaart
2 Std. 30 Min
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1 Std.
Champignontaart
Keine Bewertungen
Eenvoudige appeltaart
45 Min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 Min