Appareils et accessoires
Linzenbrood
Prép. 25min
Total 1h 55min
15 sneetjes
Ingrédients
-
volkorenrijst170 g
-
lijnzaad30 g
-
water1500 g
-
rode splitlinzen300 g
-
margarine veganistisch, om in te vetten
-
wortelen in stukken300 g
-
rode paprika in stukken150 g
-
uien gehalveerd100 g
-
olijfolie30 g
-
fijn zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
currypoeder1 tl
-
mosterd50 g
-
ketchup40 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 sneetje
Protides
7 g
Calories
644 kJ /
154 kcal
Lipides
4 g
Fibre
4.4 g
Glucides
22 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Go vegan!
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min
Cholent
Pas d’évaluation
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Pas d’évaluation
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13h 30min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Pas d’évaluation
Veenbes & rode biet koekjes
2h 40min
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Linzensoep met spinazie
50min
Stevige linzenchili
50min
Glühwein
15min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min