Appareils et accessoires
Oat porridge with dates and cardamom
Prép. 5min
Total 20min
6 portions
Ingrédients
-
pistachio nuts, unsalted or other type of nuts (e.g. walnuts, almonds etc.)30 - 40 g
-
pitted dates200 g
-
milk850 g
-
sugar (optionnel)50 g
-
ground cardamom1 tsp
-
oat flakes large150 g
-
blossom water2 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Protides
8.6 g
Calories
1347 kJ /
322 kcal
Lipides
10.4 g
Glucides
48.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Taste of Arabia
92 Recettes
Suisse
Suisse
The Basic Cookbook
151 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Banana and Blueberry Quinoa Porridge
25min
Baby Rice
10min
Lentil, Spinach and Cauliflower Purée
25min
Avocado Orange Butter
10min
Steamed Button Mushrooms
35min
Za'atar pesto
5min
Rice Milk
10min
Green beans with tomato and parsley
55min
Buckwheat with Broccoli
40min
Milk and Oat Flakes Pudding with Fruit Purée
10min
Berry and polenta porridge
20min
Mint lemonade
5min