Appareils et accessoires
Semolina pancakes (Beghrir)
Prép. 20min
Total 1h
6 pieces
Ingrédients
Pancakes
-
milk420 g
-
sugar1 tsp
-
dried yeast1 tsp
-
fine semolina200 g
-
flour50 g
-
egg1
-
salt½ tsp
-
sunflower oil for frying5 - 10 g
Honey and butter syrup
-
butter cut in pieces100 g
-
honey100 g
-
blossom water1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
7.4 g
Calories
1657 kJ /
396 kcal
Lipides
18.3 g
Glucides
50.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Taste of Arabia
92 Recettes
Suisse
Suisse
The Basic Cookbook
151 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Moroccan Mint Tea
25min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2h
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2h 45min
Semolina cake (namoura)
1h 50min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Spiced rice pudding (meghli)
50min
Tahini dip (tarator)
5min
Za'atar bread rolls
2h
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Sfenj - Moroccan doughnuts
2h 45min
Semolina pancakes (Beghrir)
1h
Moroccan Zaalouk
1h 5min