Appareils et accessoires
Moroccan Zaalouk
Prép. 30min
Total 1h 5min
8 portions
Ingrédients
-
eggplant charred (approx. 2 lg)12 - 14 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to grease½ oz
-
garlic cloves3
-
canned diced tomatoes drained14 ½ oz
-
paprika1 ½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
lemon juice½ tsp
-
parsley leaves to garnish
-
cilantro leaves to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 8 portions
Sodium
2734 mg
Protides
7 g
Calories
1356 kJ /
324 kcal
Lipides
17 g
Fibre
17 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
46 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dips, Spreads and Butters
15 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Moroccan Mint Tea
25min
Sufganiyot
2h 30min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min
Arabian ice cream
10h 25min
Tahini dip (tarator)
5min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Garlic dip (toum)
15min
Speedy Bassara
25min
Fish tagine with tahini
1h 15min
Banana Nut Bundt Cake
1h 30min
Baba Ghanoush
1h 30min
Baba Ganoush
1h