Appareils et accessoires
Semolina pancakes (Beghrir)
Prép. 20min
Total 1h
6 portions
Ingrédients
Pancakes
-
milk420 g
-
white sugar1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
fine semolina200 g
-
plain flour50 g
-
egg1
-
salt½ tsp
-
sunflower oil for frying
Honey and butter syrup
-
unsalted butter cut in pieces100 g
-
honey100 g
-
floral water (rose water or orange blossom water)1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
238 mg
Protides
8.1 g
Calories
1455.8 kJ /
346.6 kcal
Lipides
14.3 g
Fibre
1.5 g
Graisses saturées
3.8 g
Glucides
46.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Travel the Middle East
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Yoghurt cake
1h 40min
Orange grove beghrir with orange blossom yoghurt
4h 50min
Mouhallabieh (milk pudding)
4h 30min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4h
Semolina cake (namoura)
1h 50min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Cheese sambousek
1h 45min
Semolina pancakes (Beghrir)
1h
Chicken pastilla
1h 10min
Bulghur and lentil soup
1h
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min
Moroccan Zaalouk
1h 5min