Appareils et accessoires
Semolina pancakes (Beghrir)
Prép. 20min
Total 1h
6 portions
Ingrédients
Pancakes
-
milk420 g
-
white sugar1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
fine semolina200 g
-
plain flour50 g
-
egg1
-
salt½ tsp
-
sunflower oil for frying
Honey and butter syrup
-
unsalted butter cut in pieces100 g
-
honey100 g
-
floral water (rose water or orange blossom water)1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
238 mg
Protides
8.1 g
Calories
1455.8 kJ /
346.6 kcal
Lipides
14.3 g
Fibre
1.5 g
Graisses saturées
3.8 g
Glucides
46.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Travel the Middle East
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Pierogi (Cheese dumplings)
1h 30min
Piernik (Polish honey cake)
2h 50min
Moroccan Zaalouk
1h 5min
Moroccan Mint Tea
25min
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2h 45min
Soft date cake with walnuts
1h 10min
Semolina pancakes (Beghrir)
1h
Spiced pork terrine
24h
Sfenj - Moroccan doughnuts
2h 45min
Traditional mint tea
25min
Gazelle horns
1h
Speedy Bassara
25min