Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Sarmalele cu păsat
-
250
g păsat
ou 250 g bulgur - 1200 g apă
- 6 - 12 frunze de varză creață (6 frunze mari sau 12 frunze mici)
- 180 g ceapă, tăiată jumătăți
- 2 căței de usturoi
- 200 g ciuperci proaspete (ex. champignon, ciuperci de pădure, shiitake)
- 20 g unt, nesărat sau sărat
- 1 - 1 ½ linguriță sare
- ½ - ¾ linguriță piper negru măcinat
Sosul
- 30 g unt, nesărat sau sărat
- 80 g frișcă lichidă, min. 30% grăsime
- ½ - ¾ linguriță sare
- ¼ - ½ linguriță piper negru măcinat
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 1185 kJ / 283 kcal
- Protides
- 6 g
- Glucides
- 34 g
- Lipides
- 12 g
- Fibre
- 5 g
Recettes alternatives
Mocktail Galapagos
Pas d’évaluation
Biscuiți cu ghimbir cu mascarpone și smochine
Pas d’évaluation
Risotto cu ciuperci și parmezan
Pas d’évaluation
Batoane cu susan, miere și citrice
Pas d’évaluation
Macarons cu căpșune
Pas d’évaluation
Crochete cu crab și sos romesco
Pas d’évaluation
Miel cu legume, la aburi
1 godz. 30 min
Pot-au-feu
Pas d’évaluation
Roșii umplute cu ciuperci și nuci
1hod. 5min
Supă de pui cu tăiței
1h 35min
Mini pizza
1 godz. 30 min
Tocăniță de fasole cu perișoare
45 min