Dampede thailandske fiskekager

Dampede thailandske fiskekager

2.0 3 évaluation
Prép. 20min
Total 45min
18 stykker

Ingrédients

  • olie til smøring
  • kaffir limeblade, friske (se tip), uden stilk
    2 - 4
  • grønne bønner, friske trimmede
    100 g
  • forårsløg (ca. 40 g), skåret i mindre stykker
    2
    2 skalotteløg, (ca. 40 g), skåret i mindre stykker
  • hvid fisk, fileter (fx torsk, snapper, aborre), skåret i mindre stykker (3-4 cm)
    600 g
  • rød karrypasta
    30 - 50 g
  • kokosmælk
    60 g
    30 g kokosmælkepulver, opløst i 30 g varmt vand
  • æggehvide
    1
  • salt
    ½ - 1 tsk
  • vand
    1000 g
  • rød chili, frisk i tynde skiver, til pynt
    1

Niveau

facile


Infos nut. par 3 stykker

Protides 22 g
Calories 840 kJ / 202 kcal
Lipides 11 g
Fibre 1.3 g
Glucides 4 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...

Tout montrer