Appareils et accessoires
Asparges- og gulerodssuppe med mandler
Prép. 5min
Total 30min
4 portioner
Ingrédients
-
mandler50 g
-
skalotteløg (ca. 30 g)1
-
ekstra jomfruolivenolie30 g
-
asparges skåret i mindre stykker (4 cm) (se tip)300 g
-
gulerødder skåret i mindre stykker (4 cm)300 g
-
vand450 g
-
salt1 teske
-
sort peber, stødt1 - 2 knivspids
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
477 mg
Protides
5 g
Calories
778 kJ /
186 kcal
Lipides
14 g
Fibre
5.2 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sensommerretter
15 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Cremet blomkålssuppe
50min
Gulerods- og sellerisuppe
45min
Cremet tomatsuppe
30min
Misosuppe med tofu
Pas d’évaluation
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Pas d’évaluation
Vietnamesisk pho
Pas d’évaluation
Miso kyllinge suppe
Pas d’évaluation
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Pas d’évaluation
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Pas d’évaluation
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Pas d’évaluation
Vichyssoise med pasta
35min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Pas d’évaluation