Appareils et accessoires
Hokey pokey ice cream
Prép. 20min
Total 28h 25min
4 portions
Ingrédients
-
water60 g
-
cornflour30 g
-
milk400 g
-
pouring (whipping) cream340 g
-
white sugar100 g
-
vanilla bean paste1 tbsp
-
salt2 pinches
-
honeycomb broken into bite size pieces (see Tips)250 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
594 mg
Protides
5.9 g
Calories
2919 kJ /
697.7 kcal
Lipides
36.7 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
22.6 g
Glucides
88.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Kiwi creations from New Zealand
16 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
White chocolate and raspberry self-saucing pudding
1 Std.
Rocky road with vanilla bean marshmallow
3 Std. 30 Min
Salted caramel slice
2 Std. 30 Min
Buttercream icing
10 Min
Pizza dough
1 Std.
Classic chocolate fudge
3 Std. 10 Min
Soft cinnamon doughnuts
50 Min
Sticky date pudding
1 Std. 30 Min
Herb and garlic pull-apart bread
1 Std. 35 Min
Salted caramels
4 Std. 40 Min
Shortbread
1 Std.
Wagon wheel slice
2 Std. 40 Min