Appareils et accessoires
Gluten free barbecue sauce
Prép. 10min
Total 50min
535 g
Ingrédients
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic clove1
-
tomato sauce (gluten free - see Tips)250 g
-
apple cider vinegar50 g
-
honey50 g
-
brown sugar100 g
-
Worcestershire sauce (gluten free - see Tips)2 tbsp
-
water60 g
-
paprika½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 535 g
Sodium
1559.4 mg
Protides
5 g
Calories
2873.3 kJ /
686.7 kcal
Lipides
1 g
Fibre
6.4 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
172.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35min
Tomato ketchup
1h 25min
Hollandaise sauce
15min
Baking powder
5min
Meat stock paste
45min
Sauerkraut
168h 35min
Almond quinoa pastry
50min
Gluten free Worcestershire sauce
1h 10min
Haloumi
5h
Herb and garlic pull-apart bread
1h 35min
Gluten free sausage rolls
2h 5min
Basic bread
1h 35min