Appareils et accessoires
Teriyaki sauce
Prép. 5min
Total 25min
28 portions
Ingrédients
-
fresh ginger peeled and cut into thin slices15 g
-
garlic clove1
-
mirin50 g
-
water200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
soy sauce100 g
-
brown sugar150 g
-
cornflour3 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
261.8 mg
Protides
0.2 g
Calories
106.6 kJ /
25.4 kcal
Lipides
0 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
6.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sauces and Marinades
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Kewpie mayonnaise
10min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 50min
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29h 20min
Kimchi butter
1h 10min
Twice-cooked pork belly with lentils
5h 30min
Teriyaki salmon bao
1h 50min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28h 20min
Miso dressing
5min
Char siew sauce
10min
Shichimi togarashi seasoning
1h 10min
Teriyaki chicken thighs
2h 10min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min