Appareils et accessoires
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
Prép. 15min
Total 45min
800 g
Ingrédients
-
egg whites room temperature (approx. 200 g)6
-
caster sugar250 g
-
salted butter softened, cut into pieces (1.5 cm - see Tips)425 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
vanilla bean paste½ tsp
Niveau
difficile
Infos nut. par 800 g
Sodium
2998.8 mg
Protides
21.1 g
Calories
17218.3 kJ /
4115.3 kcal
Lipides
345 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
218.5 g
Glucides
252.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Mini chocolate bundts
45 Min
Brandy snaps
30 Min
Dark chocolate frosting
10 Min
Lemon meringue tarts
25 Std. 30 Min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28 Std. 15 Min
Basic vanilla cake
55 Min
Espresso caramel sauce
45 Min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4 Std. 40 Min
Crème pâtissière
15 Min
Pistachio cream
15 Min
Cream cheese frosting
5 Min
Salted caramel sauce
40 Min