Appareils et accessoires
Cooking potatoes
Prép. 10min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
-
potatoes peeled if desired and cut into pieces (3 cm - see Tips)750 - 1000 g
-
salt to taste½ - 1 ½ tsp
-
water (not higher than the 2L maximum fill level)1000 - 1400 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
564.9 mg
Protides
3.8 g
Calories
400 kJ /
95.2 kcal
Lipides
0 g
Fibre
2.8 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
17.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Blade Cover Basics
11 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Mashed potatoes for two (peeler)
30min
Red rice using rice mode
55min
Slow Cooked Potatoes
45min
Poached eggs with blade cover
30min
Boiled pasta
20min
Roast Potatoes (Betty) Metric
1h 15min
Steamed Cubed Potatoes
40min
Steamed Peas
20min
Sautéing Vegetable Mixture
30min
Sautéed mushrooms (400 g)
20min
Mushroom sauce
20min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35min