Appareils et accessoires
Strawberry and rose water macarons
Prép. 20min
Total 2h 50min
30 pieces
Ingrédients
Macarons
-
blanched almonds90 g
-
freeze-dried strawberries10 g
-
shelled unsalted pistachio nuts20 g
-
icing sugar220 g
-
egg whites room temperature (see Tips)100 g
-
cream of tartar¼ tsp
-
caster sugar25 g
-
natural food colouring gel (Red - see Tips)¼ tsp
-
rose water1 tsp
Strawberry and rose water ganache
-
freeze-dried strawberries10 g
-
white chocolate broken into pieces150 g
-
pouring (whipping) cream140 g
-
icing sugar30 g
-
rose water1 tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
11.4 mg
Protides
1.6 g
Calories
431.9 kJ /
102.8 kcal
Lipides
5.4 g
Fibre
0.4 g
Graisses saturées
2.3 g
Glucides
12.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
High Tea
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Lemon meringue pie
3h
Chocolate ice cream
12h
Profiteroles
2h
Buttercream icing
10min
Royal icing (sugar glaze)
5min
Choux pastry
1h
Basic vanilla cake
55min
Fondant
25min
Chocolate truffle cake
2h 15min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27h
Lemon sorbet
8h 30min
Frozen fruit sorbet
10min