Appareils et accessoires
Marzipan
Prép. 10min
Total 10min
20 portions
Ingrédients
-
white sugar450 g
-
vanilla pod seeds scraped1
-
blanched almonds (see Tips)450 g
-
glycerine (optional - see Tips)2 tsp
-
egg whites2
-
natural almond extract (see Tips)1 tsp
-
lemon juice½ tsp
-
pure icing sugar for dusting
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
5.1 g
Calories
971.9 kJ /
231.4 kcal
Lipides
12.6 g
Fibre
2 g
Glucides
25.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sweet sauces & spreads
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Almond shortbread biscuits
2h 10min
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Dundee Cake
3h 10min
Gluten free fruit mince pies
1h 15min
Marzipan
10min
Lemon meringue pie
3h
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Shortcrust pastry
5min
Steamed orange puddings
1h 25min
Pear Frangipane
1h 30min
Iced puff pastry
40min
Fruit coulis
10min