Appareils et accessoires
Marzipan
Prép. 10min
Total 10min
20 portions
Ingrédients
-
white sugar450 g
-
vanilla pod seeds scraped1
-
blanched almonds (see Tips)450 g
-
glycerine (optional - see Tips)2 tsp
-
egg whites2
-
natural almond extract (see Tips)1 tsp
-
lemon juice½ tsp
-
pure icing sugar for dusting
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
5.1 g
Calories
971.9 kJ /
231.4 kcal
Lipides
12.6 g
Fibre
2 g
Glucides
25.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sweet sauces & spreads
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
White chocolate and strawberry trifle
25h
Christmas stollen
27h 15min
Summer fruits in mulled cider syrup
45min
Marzipan
10min
Lemon meringue pie
3h
Shortcrust pastry
5min
Poppy seed strudel with crumble topping
3h 15min
Sour cream pastry
25min
Caramels
3h 40min
Amaretto biscuits
30min
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2h 40min
Orange and almond cake
2h 20min