Appareils et accessoires
Spiced panna cotta with orange gin jelly
Prép. 10min
Total 24h 35min
6 portions
Ingrédients
Panna cotta
-
titanium strength gelatine leaves2
-
cold water to soak
-
pouring (whipping) cream600 g
-
caster sugar30 g
-
orange peel strips (4 cm), peel only, no white pith2
-
cinnamon quill½
-
juniper berries lightly crushed5
Orange gin jelly
-
titanium strength gelatine leaves2
-
cold water for soaking
-
caster sugar40 g
-
gin of choice (see Tips)80 g
-
orange juice, freshly squeezed (approx. 2 oranges)200 g
-
orange peel strips (4 cm) peel only, no white pith2
-
cinnamon quill½
-
juniper berries lightly crushed4
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
25.1 mg
Protides
3.7 g
Calories
1700 kJ /
404.8 kcal
Lipides
36.3 g
Fibre
1.7 g
Graisses saturées
23.5 g
Glucides
16.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ginspiration
11 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Black forest cake
5h
Crème pâtissière
15min
Profiteroles
2h
Torta caprese with raspberry jelly
2h
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24h 30min
Apricot liqueur
1h
Greek Bougatsa with Honey and Pistachios
4h 45min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2h 30min
Quince tart
1h 10min
Apple frangipane tart
1h 20min
Green fig and lime marmalade
1h 10min
Gin and tonic drizzle cake
1h