Appareils et accessoires
Scandinavian Rye Bread
Prép. 10min
Total 27h
20 slices
Ingrédients
-
water plus extra for sprinkling350 g
-
sugar30 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
rye flour300 g
-
plain flour100 g
-
rye grains cracked300 g
-
sunflower seeds100 g
-
pumpkin seeds80 g
-
linseeds50 g
-
buttermilk220 g
-
dark beer180 g
-
fine sea salt2 tsp
-
rolled oats for sprinkling1 Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Protides
6.7 g
Calories
866 kJ /
206 kcal
Lipides
6 g
Glucides
28.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
HYGGE
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Five-seed bread
1h 50min
Rye and Walnut Bread
1h 25min
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1h 30min
Sourdough Rye
51h 10min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2h 35min
Spelt and Buckwheat Bread
1h 55min
Grain Bread with Cashew Butter
55min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2h 15min
Quinoa Tostadas
30min
German Bread
4h 15min
Sonja's Bread
3h 10min
Spelt Bread
1h 45min