Quick fruit sponge
TM6 TM5

Quick fruit sponge

4.8 ( 78 évaluations )

Ingrédients

  • 150 g unsalted butter cut into pieces, plus extra for greasing
  • 3 eggs
  • 150 g icing sugar plus extra for dusting
  • 300 g rhubarb (see Tip)
  • 250 g plain flour
  • 2 tsp baking powder
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 60 g milk
  • 1 pinch salt
  • 2 tsp raw sugar for sprinkling
  • whipped cream to serve (optional)

Infos nut.
par 1 portions
Calories
428.9 kcal / 1801.4 kJ
Protides
7.4 g
Lipides
23.3 g
Glucides
48.1 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
14.3 g
Sodium
142.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives