Appareils et accessoires
Quick fruit sponge
Prép. 15min
Total 35min
8 portions
Ingrédients
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra for greasing150 g
-
eggs3
-
icing sugar plus extra for dusting150 g
-
rhubarb (see Tip)300 g
-
plain flour250 g
-
baking powder2 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
milk60 g
-
salt1 pinch
-
raw sugar for sprinkling2 tsp
-
whipped cream to serve (optional)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
142.2 mg
Protides
7.4 g
Calories
1801.4 kJ /
428.9 kcal
Lipides
23.3 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
14.3 g
Glucides
48.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Meals in a Flash
91 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Black forest pavlova stack
5hod. 30min.
Gingerbread biscuits
2hod. 20min.
Shortbread
1hod.
Red and green Christmas shortbread
2hod. 20min.
Butter biscuits
50min.
Hot cross buns
1hod. 40min.
Brioche hot cross buns
2hod. 30min.
Basic muffin mix
30min.
Apple shortcake
1hod. 50min.
Chocolate "feed a crowd" cake
1hod.
Mini cheese scones with savoury butter
30min.
Buttermilk scones
35min.