Savory Turnip Cake

Savory Turnip Cake

2.3 3 évaluations
Prép. 10min
Total 26h 55min
20 slices

Ingrédients

  • long-grain white rice
    10 ½ oz
  • water divided, plus extra to soak
    45 ½ oz
  • Chinese white radishes/turnips peeled, cubed (1 in.)
    35 oz
  • olive oil plus extra to grease and pan fry
    1 tbsp
  • salt to taste
    ½ tsp
  • ground white pepper to taste
    ¼ tsp
  • scallions to garnish
  • fresh red chilies chopped, to garnish
  • Chinese chives to garnish

Infos nut. par 1 slice

Calories 79 kcal / 331 kJ
Protides 2 g
Lipides 2 g
Glucides 13 g
Fibre 1 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...