Appareils et accessoires
Grilled Pineapple Salsa
Prép. 15min
Total 20min
6 portions
Ingrédients
-
fresh pineapple cored and sliced in rounds14 oz
-
red onion quartered2 ½ oz
-
red bell pepper de-seeded and de-stemmed1
-
jalapeño pepper de-seeded and de-stemmed, halved1
-
fresh cilantro leaves1 oz
-
lime juice (approx. 2 limes)1 oz
-
olive oil1 oz
-
salt1 ½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
1 g
Calories
368 kJ /
88 kcal
Lipides
5 g
Fibre
2 g
Glucides
11 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TEX-MEX COOKBOOK
51 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Margarita
10min
Texas Caviar
15min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1h 45min
Texas Coleslaw
15min
White Bean and Feta Dip
5min
Shrimp and Grits
1h 50min
Texas Chili
1h 10min
Mexican Creamed Corn
30min
French Dressing
10min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Tomato Basil Soup
40min
Cantina Salsa
5min