Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
TM6 TM5

Courgette, Corn and Ricotta Pancakes

3.5 (15 évaluations )

Ingrédients

Ricotta

  • 1500 g milk
  • 40 g white vinegar
  • ¼ tsp fine sea salt

Pancakes

  • 310 g courgettes, cut in pieces
  • 1 spring onion, white part only, cut in pieces
    ou 1 shallot, halved
  • 40 g unsalted butter, diced, plus 5 tsp extra for frying
  • 170 g self-raising flour
  • 200 g buttermilk
  • 2 medium eggs
  • ¼ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 130 g fresh sweetcorn kernels

Infos nut.
par 10 pieces
Calories
1149 kJ / 273 kcal
Protides
10 g
Glucides
25 g
Lipides
14 g
Fibre
2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives