Appareils et accessoires
Bamia (Okra Lamb Stew)
Prép. 10min
Total 1h 50min
4 portions
Ingrédients
-
black peppercorns1 tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
cinnamon stick1
-
cloves1 tsp
-
yellow onions cut in quarters200 g
-
garlic cloves3
-
fresh coriander roots and leaves separated, chopped3 sprigs
-
tomatoes (approx. 4 tomatoes), cut in cubes (1 cm)450 g
-
cooking oil60 g
-
lamb shoulder cut in cubes (5 cm)600 g
-
tomato purée100 g
-
hot water200 g
-
salt1 tsp
-
lemon juice only1
-
300 g ladies' fingers, stems trimmed offbaby okra frozen300 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
784 mg
Protides
30 g
Calories
1986 kJ /
474 kcal
Lipides
31 g
Fibre
7 g
Graisses saturées
7 g
Glucides
23 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Celebrate Eid Al-Fitr
14 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Ghee Roasted Chicken
1h 15min
Balado Eggplant
50min
Masala Squid
25min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30min
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
20min
Nyonya Steamed Fish
45min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2h 20min
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15min
Thai Steamed Fish With Lime
30min