Appareils et accessoires
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
Prép. 20min
Total 1h 15min
4 portions
Ingrédients
-
Chinese vermicelli (made from mung beans or rice)200 - 250 g
-
water warm, for soaking
-
garlic cloves70 g
-
oil40 g
-
salt (optionnel)½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
sugar35 g
-
soy sauce40 g
-
20 g white winerice wine20 g
-
water700 g
-
raw prawns, medium size, peeled and deveined200 - 250 g
-
flat green beans200 g
-
spring onions diced (3 mm) or curled (see tip), to garnish50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
16 g
Calories
1832 kJ /
438 kcal
Lipides
11 g
Fibre
2.5 g
Glucides
66 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Braised pork belly
55min
Seafood Rice
Pas d’évaluation
Pineapple Chicken
1h
Long Bean Rice
1h 10min
Sous-Vide Herbal Chicken
4h 15min
Pumpkin soup
35min
Mustard Green Rice
35min
Salted Vegetables Duck Soup
2h 5min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min