Appareils et accessoires
Soparnik
Prép. 20min
Total 1h 45min
22 pieces
Ingrédients
-
plain flour300 g
-
olive oil plus extra for greasing2 Tbsp
-
fine sea salt2 pinch
-
ground black pepper2 pinch
-
water150 g
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves3
-
fresh parsley leaves4 Tbsp
-
rainbow chard stems removed, leaves sliced100 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
Niveau
facile
Infos nut. par 22 pieces
Protides
34 g
Calories
6230 kJ /
1479 kcal
Lipides
40 g
Glucides
234 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
croatian cuisine
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
1 godz.
Prawn, Coriander and Lime Muffins
1 godz.
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Cherry and almond clafoutis pudding
3 godz.
Grain Bread with Cashew Butter
55 min
Red mullet couscous with peppers
Brak ocen
Broad Bean and Chickpea Falafels
50 min
Courgette strudel
1 godz. 20 min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 min
Potato and Rosemary Focaccia
2 godz. 35 min
Fougasse
2 godz.
Grah i Varivah (Bean Soup)
2 godz.