Appareils et accessoires
Blitva
Prép. 5min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
potatoes (approx. 450 g), peeled, cut in pieces (2-3 cm)3
-
water500 g
-
Swiss chard leaves, stems removed, sliced (5 cm)100 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
garlic cloves3
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Protides
2.8 g
Calories
811 kJ /
194 kcal
Lipides
9.5 g
Glucides
21.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
croatian cuisine
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1h 25min
Courgette Omelette
40min
Mushroom Carpaccio
25min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1h 15min
Quinoa Salad
35min
Allergen-friendly Mushroom Risotto
1h 20min
Carrot and Roasted Red Pepper Purée
25min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2h 35min
Colourful Quinoa Salad
40min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1h 5min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h