Appareils et accessoires
Tapioca Balls with Lemon and Poppy Seed Sauce
Prép. 30min
Total 1h
64 pieces
Ingrédients
Sauce
-
olive oil80 g
-
Dijon mustard30 g
-
agave syrup10 g
-
poppy seeds10 g
-
lemon juice only1
Tapioca Balls
-
stale white bread torn in pieces150 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
water1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
cassava cut in pieces (3 cm)680 g
-
garlic clove1
-
onions quartered130 g
-
oil (e.g. sunflower or groundnut), plus extra for frying30 g
-
plain flour60 g
-
medium eggs beaten2
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Protides
1 g
Calories
657 kJ /
157 kcal
Lipides
12 g
Glucides
11 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The Modern Vegetarian
60 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Date and Orange Jam
40min
Pumpkin Kaya
35min
Millet Cakes
1h 5min
Artisan Plant Pizza
35min
Hearty Soya Bean Soup
50min
Coconut Milk
20min
Penne with Diced Butternut Squash and Ham
40min
Sardine Empanada
1h 40min
Apple ginger cake with salted caramel sauce
1h 30min
Chocolate, Banana and Almond Ice Cream (No Added Sugar)
12h 10min
Artichoke And Tofu Dip
5min
Steamed Tofu
30min