Slow Cooked Beans with Cider
TM6 TM5

Slow Cooked Beans with Cider

2.3 (4 évaluations )

Ingrédients

  • 450 g dried cannellini beans, soaked overnight then drained
  • water, to cover
  • 75 g tomato purée
  • 3 Tbsp sugar cane molasses
  • 2 Tbsp brown sugar
  • 1 ½ tsp Dijon mustard
  • 2 Tbsp cider vinegar
  • 375 g dry cider
  • 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
  • 2 tsp fresh thyme leaves
  • 170 g onions, quartered
  • 110 g carrots, cut in pieces (3 cm)
  • 2 Tbsp olive oil

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1040 kJ / 248 kcal
Protides
13.6 g
Glucides
37.7 g
Lipides
4.8 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives