Appareils et accessoires
Slow Cooked Beans with Cider
Prép. 15min
Total 2h 30min
8 portions
Ingrédients
-
dried cannellini beans soaked overnight then drained450 g
-
water to cover
-
tomato purée75 g
-
sugar cane molasses3 Tbsp
-
brown sugar2 Tbsp
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
cider vinegar2 Tbsp
-
dry cider375 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
fresh thyme leaves2 tsp
-
onions quartered170 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)110 g
-
olive oil2 Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
13.6 g
Calories
1040 kJ /
248 kcal
Lipides
4.8 g
Glucides
37.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
ALTERNATIVE SIDES
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Rice Salad with Vegetables
45min
Popcorn and Buckwheat Bread
2h
Slow-cooked Haricot Beans
14h 40min
Lentils and Rice with Fried Onions (Mujadarrah)
1h 5min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Chickpea Gratin
1h
Broad Bean and Chickpea Falafels
50min
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30min
Quinoa Broth
35min
Houmous
13h 30min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
1h 20min