Appareils et accessoires
Sicilian Caponata
Prép. 5min
Total 30min
6 portions
Ingrédients
-
olive oil30 g
-
aubergine large (approx. 300-350 g), diced (3-4 cm)1
-
red peppers cut in eighths (approx. 200 g)2
-
red onion cut in eighths (approx. 120 g)1
-
celery stalks cut in pieces (1 cm)2
-
garlic cloves3
-
ripe tomatoes diced150 g
-
pickled capers drained40 g
-
green olives, pitted40 g
-
passata200 g
-
red wine vinegar50 g
-
sugar1 Tbsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
fresh basil leaves chopped2 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
2.1 g
Calories
515 kJ /
123 kcal
Lipides
6.5 g
Glucides
14 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Marinades
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Chickpea soup with spinach
40 Min
Asparagus Stem Soup
55 Min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 Min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 Min
Tuscan Bean Soup
50 Min
Cream of Asparagus Soup
15 Min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 Min
Minestrone
45 Min
Minestrone
45 Min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 Min
Lentil and Pancetta Stew
1 Std.
Mushroom Risotto
30 Min