Sicilian Caponata - Caponata siciliana
TM6 TM5

Sicilian Caponata - Caponata siciliana

3.9 ( 34 évaluations )

Ingrédients

  • 30 g olive oil
  • 300 - 350 g aubergines diced (3-4 cm), (1 large)
  • 200 g red peppers cut in eighths (approx. 2 peppers)
  • 120 g red onions cut in pieces (3 cm)
  • 100 g celery cut in pieces (1 cm)
  • 3 garlic cloves
  • 150 g ripe tomatoes diced
  • 40 g pickled capers drained
  • 40 g green olives pitted
  • 200 g passata
  • 50 g red wine vinegar
  • 1 Tbsp sugar
  • 1 tsp fine sea salt or to taste
  • ¼ tsp ground black pepper or to taste
  • 10 fresh basil leaves or to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
123 kcal / 515 kJ
Protides
2.1 g
Lipides
6.5 g
Glucides
14 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives