Spiralized Tortilla
TM6

Spiralized Tortilla

4.7 (3 évaluations )

Ingrédients

  • 500 - 600 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward), medium, ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width
  • 120 g onions, quartered
  • 40 g olive oil
  • 4 - 5 Tbsp olive oil
  • 6 large eggs
  • ½ - ¾ tsp fine sea salt, to taste
  • ½ tsp ground black pepper

Infos nut.
par 1 slice
Calories
1373.5 kJ / 328.3 kcal
Protides
10.5 g
Glucides
18.7 g
Lipides
23.6 g
Graisses saturées
4.5 g
Fibre
2.4 g
Sodium
336.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives